Vi använder cookies för att förbättra användbarheten på vår webbplats och göra våra online-tjänster mer relevanta för dig. Genom att fortsätta surfa på vår webbplats godkänner du vårt användande av cookies.

Företagsinformation

Agera startades 1991 i Malmö på Fosie Industriområde där vi fortfarande är etablerade. 2014 flyttade vi till en nybyggd och större lokal på Olsgårdgatan 13.
Vi är fem anställda och tillsammans har vi över 40 års erfarenhet i branschen och med stor kompetens av de produktområden som vi arbetar med.
En stor styrka finns också inom det leverantörsled vi arbetar med t.ex. Optibelt och Camfil med många fler leverantörer där vi tar tillvara deras erfarenheter från de olika marknaderna.

Vi ingår numera i Momentum Group.

Organisationsnummer (VAT): 556417-1501 ( SE556417150101)
Bankgiro: 5311-2942
Hemsida: www.ageraab.se
E-post: kontakt@ageraab.se

Betalningsrutiner

Efter kreditkontroll lägger vi gärna upp konto och erbjuder 30 dagars kredittid på pdf-faktura, svefaktura eller pappersfaktura.
För privatkunder finns möjlighet att betala med swish, betalkort, kontant eller inbetalning till bankgiro.

Trippel-A certifierade 20 år på rad! Det ger dig som kund trygghet och säkerhet.

Vi har den högsta kreditratingen i Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är dagsfärsk och informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.